KomfortoPagalvė gali būti net tik ramaus Jūsų miego garantas, bet ir kasdienio gyvenimo palydovas


Reikia pripažinti, kad retai kas pranoksta tą jausmą, kai grįžus namo po įtemptos darbo dienos „ištiesiame” kojas ant sofos ar atsigulame į lovą. Atliktais tyrimais buvo nustatyta, jog žmogus trečdalį savo gyvenimo praleidžia miegodamas, todėl kokybiška ir patogi pagalvė yra itin svarbus pasirinkimas gerinantis poilsio režimą.

JAV mokslininkų atlikto tyrimo duomenimis, būtent pagalvės daro didelę įtaką miego kokybei ir bendrai organizmo savijautai. Pirminė ir geriausiai pažįstama pagalvės funkcija – suteikti daugiau komforto, tačiau ne mažiau svarbi ir antrinė, kiek primiršta  pagalvės funkcija: būti tinkama atrama kaklui ir viršutinei nugaros daliai. Būtent stabili galvos ir kaklo atrama užtikrina fiziologinį stuburo išlyginimą. Dėl atramos trūkumo gali atsirasti sustingimo pojūtis bei suaktyvėti kaklo ir nugaros skausmai.

Kodėl žmonėms, kurie dažniausiai miega ant šono, mes rekomenduojame įsigyti "KomfortoPagalvę"?

Kaip jau minėjome, pagalvė yra laikoma labai svarbia galvos, kaklo ir viršutinės nugaros dalies atrama, todėl ypač svarbu pasirinkti pagalvę, kuri suteikia papildomą stabilumą pečių, kaklo ir nugaros juostoms. "KomfortoPagalvė" – labiausiai orientuota į šoninio miego mylėtojus. Ši pagalvė suteikia tinkamą atramą galvai ir nugarai bei išlaiko visą kūną tiesioje linijoje. Mūsų produktas skatina atsipalaiduoti stuburo slankstelius ir aplink stuburą išsidėsčiusias  giliųjų ilgųjų nugaros raumenų grupes, o tai dar labiau paspartina bendrą kūno kraujotaką. Kartu "KomfortoPagalvė" malšina skausmą ir suteikia didesnį patogumą sėdint, gulint ar miegant.

 

Kaip naudoti šoninio miego pagalvę?

Patogi pagalvė yra ne tik puikus sprendimas nakčiai, bet ir universalus produktas kasdieniam naudojimui. Dėl ypatingo "KomfortoPagalvės" dydžio ir unikalios formos, šią pagalvę galima naudoti įvairiose situacijose. Ji ne tik pagelbės atsipalaiduoti Jūsų kūnui, tačiau ir puikiai prisitaikys prie Jūsų gulėjimo bei sėdėjimo  pozicijų. Naudokite ją skaitydami knygą, žiūrėdami televizorių, ilsėdamiesi ant sofos, dirbdami arba naršydami internete. "KomfortoPagalvė" pasižymi itin dideliu funkcionalumu – ji sumažins Jūsų nugaros raumenų įtampą, suteiks patogią atramą, o pagerėjusi kraujotaka palengvins ir kitos rūšies skausmus.  

"KomfortoPagalvė" puikiai prisitaikys prie Jūsų poreikių. Ją paprasta sulankstyti, todėl galėsite kūrybiškai rinktis iš kelių pagalvės naudojimo variantų.

Ir pabaigai… Kaip teigia Austrijos fizioterapeutė Susan Gerhart: „dauguma žmonių nepakankamai įvertina, kiek daug įtakos miego kokybei turi tinkamos pagalvės pasirinkimas. Ramus ir gilus miegas ne tik suteikia tinkamą poilsį naktį, tačiau ir garantuoja gerą savijautą visa dieną”

Šiandien yra tinkamiausias laikas išbandyti "KomfortoPagalvę"!

Nauji įrašai