Testuojame KomfortoPagalvę arba atsisveikinimas su nugaros skausmu


Nuolatiniai ar pasikartojantys kaklo ir nugaros skausmai tampa vis labiau paplitusia sveikatos problema. Netaisyklinga sėdėjimo poza, nepatogios biuro kėdės ar netinkama avalynė – tai tik kelios priežastys, galinčios sukelti nugaros skausmą. Vis dėlto, pagrindine nugaros skausmo atsiradimo priežastimi, dažniausiai tampa, netinkamai pasirinkta pagalvė.
Deja, tačiau nugaros skausmas “jaunėja” ir paliečia vis didesnį ratą žmonių.  2020 m. Roberto Kocho instituto (Vokietija) atliktoje apklausoje daugiau nei 60 % respondentų nurodė, kad per pastaruosius metus nuolat ir (arba) dažnai patyrė pasikartojančius nugaros skausmus. Trečdalis respondentų teigė, kad jų skausmas tapo lėtiniu. RKI tyrimo duomenimis, nugaros ir kaklo skausmai gerokai labiau vargina moteris nei vyrus. Šio instituto apklausa tik įrodo, kad nugaros skausmas dažnėja ir intensyvėja, o prevencinės priemonės, skirtos nugaros problemoms palengvinti, tampa vis aktualesnės. Remdamiesi, RKI atlikto tyrimo duomenimis, mes iškėlėme sau pagrindinį klausimą: ar KomfortoPagalvė padeda kovoti su nugaros skausmu?
Norėdami gauti atsakymą į klausimą, mes paprašėme KomfortoPagalvės klientų, pasidalinti savo patirtimi. Šiame tinklaraščio įraše rasite atsakymą į klausimą, ar KomfortoPagalvė yra naudinga žmonėms, kuriuos kamuoja nugaros skausmai?

Pirmas, ir itin svarbus mūsų noras buvo sužinoti, kaip pasikeitė mūsų kliento miego kokybė naudojant KomfortoPagalvę?

Daugiau nei 90% (žr. 1 diagramą) apklaustų klientų teigia, kad su pagalve, kuri skirta miegoti ant šono, poilsis ir miegas tampa, kur kas geresnis. (1 diagrama)

Dėl savo ypatingos formos miegas su KomfortoPagalve padeda sumažinti nugaros, klubų ir kaklo skausmus.

Miegant ant įprastinės formos pagalvės, viršutinės kojos dalis guli per žemai, o klubas miego metu pasisuka į vidų, todėl papildoma apkrova tenka stuburui ir sąnariams. Būtent ši nenūtarali laikysena miego metu gali sukelti dubens, nugaros ar kaklo skausmus. KomfortoPagalvė miego metu,  koją išlaiko pakeltą, o klubą tiesų. Be to, ši padėtis ištempia ir atpalaiduoja stuburą, todėl nugaros skausmas yra linkęs sumažėti. Šias įžvalgas gali patvirtinti ir daugiau nei 60% KomfortoPagalvės klientų, kurie jau po kelių naktų miego su KomfortoPagalve pastebėjo nugaros skausmo sumažėjimą, o daugiau kaip 20% klientų teigia, kad skausmas visiškai išnyko (žr. 2 diagrama)

Daugiau nei pusė respondentų (žr. 3 diagramą) pastebėjo, kad KomfortoPagalvės naudojimas sumažino kaklo ir pečių srities skausmus, daugiau nei 20% (3 diagrama) klientų patvirtino, kad skausmas šiose srityse apskritai išnyko.

 

Tyrimo rezultatų apibendrinimas. KomfortoPagalvė prieš nugaros skausmą!

Klientų apklausos rezultatai parodė, kad KomfortoPagalvės naudojimas gali sumažinti nugaros, kaklo ir pečių srities skausmą ir ilgainiui pagerinti miego kokybę. KomfortoPagalvė padeda išlaikyti taisyklingą nugaros laikyseną, kuri itin svarbi norint įveikti nugaros skausmą.

Seni įrašai